MENU
Horarios
Instalaciones
Actividades
Actividades Infantiles

Gimnás ca nostra

Instalaciones

Gimnás ca nostra

Instalaciones

Sala Fitness

La zona fitness disposa de 400 m2 delimitats en diferents zones; D'una banda, la recepció, on just al davant es troba la sala d'espera o descans, amb internet wifi, expenedor de cafè, begudes isotòniques i saludables, snacks proteics ... etc, i de altra banda l'accés a l'area d'entrenament, amb un espai de 250 m2, equipat amb màquines de cardio (Cintes, el·líptiques i bicis), màquines de musculació i una zona per a l'entrenament de pes lliure.

Cal destacar que tota la zona fitness està envoltada de grans finestrals que aporten llum natural, encara que per descomptat també compta amb una acurada i copiosa il·luminació artificial, a més d'una molt bona ventilació i climatització, ja que disposa d'un potent sistema de renovació de aire, de grans ventiladors de sostre i d'aire condicionat, la qual cosa ens permet optar per cada un d'aquests sistemes, en funció de el clima, segons cada estació de l'any.

Zona Outdoor

La zona outdoor ve preparada amb 60 m2 de gespa artificial per a dur a terme entrenaments funcionals, amb tot tipus de material per a això, que unit a altres zones amb gàbia de calistenia, rampes, escales ... etc, ens permeten gaudir d'aquest tipus d'entrenaments a l'aire lliure, tan beneficiosos també.

A més donada la localització de gimnàs, on som a escassos metres de l'cami de cavalls, podràs combinar els teus entrenaments funcionals amb unes bones rutes de running, trail, senderisme o l'esport a l'aire lliure que t'agradi més.

Sala Multifuncional

És una sala de 200m2 habilitada per fer tot tipus de classes colectives de mitjana i alta intensitat.

Disposa de ventilació i llum natural, accés directament a l'exterior i amb un terra de parquet antilliscant. A més si la climatologia ho exigeix disposa d'un potent sistema es climatització.

En aquesta sala podràs trobar tant clases.de crosstraining, funcional, step, zumba, trx ...

Sala Pilates

És una sala de 150m2 a dues altures.

Disposa d'un potent sistema de ventilació i climatització, així com ventiladors de sostre per poder aclimatar la sala a punt perfecte.

Sala equipada con suelo de tatami, donde se practicaran todo tipo de artes marciales, a parte de clases pas pausadas y de intensidad mas baja

Spinning

La sala de Spinning, consta de 60 m, a través dels quals es distribueixen un total de 18 bicicletes ( Spinner), amb sensor de cadència. Es treballa amb un sofisticat equip audiovisual i projector des del qual es plasmen gràfiques a temps real. L'efecte de les llums leds contribueixen a crear una atmosfera molt agradable, però no estressant, que és el que busquem transmetre.

Existeixen 2 modalitats de sessions:

LES CLASSES VIRTUALS
Les sessions s'imparteixen a través d'un instructor "virtual", amb una durada de 50 minuts aproximadament, incloent estiraments a la fi de la sessió. Les classes comencen de forma automàtica sense requerir cap acció per part de l'usuari.

LES CLASSES AMB MONITOR
Les sessions s'imparteixen a través d'un instructor titulat en aquesta disciplina i les classes tindran també una durada de 50 minuts aproximadament.

En tots dos casos s'ha de consultar el calendari dels horaris per apuntar-se a qualsevol de les 2 modalitats. A l'igual que la resta de sales, aquesta disposa també d'un eficaç, modern, potent i enèrgic sistema de climatització, aire condicionat i renovació d'aire, de el qual disposa també, que ens permet adaptar la temperatura idònia de l'ambient.

Recepció

Recepció / Zona Wifi En la misma zona de recepción ponemos a disposición de los usuarios del gimnasio y para los acompañantes de los mismos una zona habilitada con varias mesas, sillas, un par de sofás, televisión, revistas , expendedor de café, bebidas isotónicas entre otras, snacks...,  con el fin de hacer más amena la espera de aquellos padres que esperan a sus hijos mientras éstos realizan sus actividades deportivas y con la ventaja añadida de poder aprovechar esa hora para conectarse desde una tablet , Ipad o móvil,  de forma gratuita a nuestra conexión wifi, ya sea para trabajar o a modo de distracción. También es una zona agradable para todos aquellos que antes o después de entrenar quieran tomar un café, refrescarse con alguna bebida , conectarse a internet , leer o simplemente relajarse.