MENU
Horarios
Instalaciones
Actividades
Actividades Infantiles

Gimnás ca nostra

Actividades Infantiles

Gimnás ca nostra

Actividades Infantiles

Taekwondo

El Taekwondo és un art marcial mil·lenari d'origen coreà que amb el pas el temps s'ha convertit en un excel·lent mètode de defensa personal i en un popular esport olímpic.

El Taekwondo és un dels esports que més pot contribuir en el procés formatiu dels infants, doncs desenvolupa tant el seu estat físic com emocional, afavorint considerablement la seva rendiment escolar i la seva relació amb els altres.

És recomanable que sigui a partir dels 4 anys d'edat quan un nen o nena comenci a assistir a classes de Taekwondo. La introducció d'aquest esport a aquesta edat es basa en un treball de recreació en el qual es pretén que els nens prenguin contacte amb l'activitat mitjançant el joc. el principal objectiu és que s'ho passin bé dins d'un un ambient divertit.

En l'aspecte físic, el Taekwondo permet desenvolupar a l'màxim totes les capacitats pròpies de l' cos: Força, elasticitat, flexibilitat, resistència, així com un desenvolupament harmònic i funcional de tot el seu organisme.

A nivell mental, aquest esport ensenya als seus practicants la necessitat de ser perseverant amb els objectius dissenyats, a més d'inculcar els valors d'educació i companyerisme. Disciplina, respecte i autocontrol són fonamentals durant tot el procés d'aprenentatge d'aquest art marcial.

Gimnasia Rítmica

La Gimnàstica Rítmica és una activitat esportiva que fomenta la coordinació i la força muscular. La gimnàstica rítmica és una modalitat esportiva que combina moviments de ballet, dansa i gimnàstica amb la utilització de diversos elements com maces, pilota, cinta, corda o cèrcol.