MENU
Horarios
Instalaciones
Actividades
Actividades Infantiles

gimnás ca nostra

Tu gimnasio en Menorca

Gimnás ca nostra

Tu gimnasio en Menorca

El Gimnàs

Gimnàs ca nostra es troba situat a la urbanització de "Sa Caleta" a Ciutadella de Menorca, a 5 minuts de centre i en una zona amb fàcil aparcament.

Compta amb unes instal·lacions de més de 1000m2 distribuïdes en dues plantes. Disposa d'una àmplia sala de fitness i diverses sales per a la pràctica d'activitats col·lectives, a més d'una zona exterior habilitada per a tot tipus d'entrenaments funcionals.

El nostre club es caracteritza pel tracte personalitzat que rebràs de la mà dels nostres professionals on faran que et sentis com a casa teva.

Sala Fitness

La zona fitness disposa de 400 m2 delimitats en diferents zones; D'una banda, la recepció, on just al davant es troba la sala d'espera o descans, amb internet wifi, expenedor de cafè, begudes isotòniques i saludables, snacks proteics ... etc, i d'altra banda l'accés a l'area d'entrenament, amb un espai de 250 m2, equipat amb màquines de cardio (Cintes, el·líptiques i bicis), màquines de musculació i una zona per al entrenament de pes lliure.

Cal destacar que tota la zona fitness està envoltada de grans finestrals que aporten llum natural, encara que per descomptat també compta amb una acurada i copiosa il·luminació artificial, a més d'una molt bona ventilació i climatització, ja que disposa d'un potent sistema de renovació d'aire, de grans ventiladors de sostre i d'aire condicionat, la qual cosa ens permet optar per cadascun d'aquests sistemes, en funció de el clima, segons cada estació de l' any.

Un altre dels avantatges que ens ofereix el marc on es troba el gimnàs, és el fet que des de la mateixa sala fitness s'accedeix a una zona a l'exterior preparada amb altres 80 m2 de gespa artificial per dur a terme entrenaments funcionals, amb tot tipus de material per a això, que unit a altres zones amb gàbia d'cal·listènia, rampes, escales ... etc, ens permeten gaudir d'aquest tipus d'entrenaments a l'aire lliure, tan beneficiosos també.

ACTIVITATS

Cross Training Mes Info

El Cross Training és un tipus d'entrenament en el qual es realitzen diversos exercicis de diferents disciplines (halterofília, atletisme i gimnàstica, entre d'altres) a llarg termini amb l'objectiu d'augmentar la condició física general. Durant la seva execució s'intenta augmentar la funcionalitat dels músculs per repetir els moviments en la vida diària.

Pilates Fitness Mes Info

El Pilates és un mètode d'exercici i moviment físic dissenyat per estirar, enfortir i equilibrar el cos. Amb la pràctica sistemàtica d'exercicis específics juntament amb els patrons de respiració, Pilates ha demostrat tenir un valor incalculable no només per a les persones que volen mantenir la seva condició física, sinó també com un important complement a la pràctica esportiva i rehabilitació física de tot tipus.

Step Mes Info

L'Step és una activitat física variant de l'aeròbic que consisteix en la realització duna seqüència dexercicis sobre un esglaó, anomenat step. Principalment sassocia amb beneficis cardiovasculars i musculars, encara que gràcies a les pujades i baixades que es realitzen sobre l'step, també se li atribueix la millora de la resistència aeròbica, la força física i la flexibilitat corporal. A més daltres efectes, com la millora en la coordinació, lestímul de la memòria i de la concentració.

Zumba Mes Info

La Zumba és una disciplina esportiva que s'imparteix en classes dirigides en la qual es realitzen exercicis aeròbics a l'ritme de música llatina (merengue, samba, reggaeton, cumbia i salsa) amb la finalitat de perdre pes de forma divertida i millorar l'estat d'ànim dels esportistes.

Entrenamiento suspension Mes Info

El entrenamiento en suspensión, también conocido como TRX, (Total-body Resistance Exercise)-ejercicio anaeróbico de resistencia de todo el cuerpo-, es un tipo de disciplina deportiva nacida de la sencillez y destinada a alcanzar los resultados más ambiciosos teniendo como eje central y herramienta principal el peso del cuerpo.

MOBILITY & CORE Mes Info

Mobility & Core es una actividad colectiva en la cual se combinan ejercicios de movilidad, flexibilidad, elasticidad, coordinación y equilibrio con ejercicios abdominales.

MOBILITY & CORE Mes Info

El Fit Combat es una técnica de entrenamiento que combina las artes marciales a través de una coreografía.

SPINNING Mes Info

Spinning és un exercici aeròbic i cardiovascular que es realitza sobre una bicicleta estàtica i en el qual es treballa en amb el ritme de la música. La seva finalitat principal és perdre pes i la tonificació dels músculs, a més de millorar la força i la resistència. És un exercici apte per a totes les edats i fins i tot es pot fer, encara que de manera moderada, durant l'embaràs.

Tonificación Mes Info

La Tonificació ajuda a conservar i millorar la condició física, aconseguint un estat físic òptim mitjançant exercicis de tonificació, manteniment, equilibri, coordinació ... Els objectius d'aquesta gimnàstica de manteniment són millorar la condició física global, les qualitats físiques bàsiques, l'agilitat, coordinació , mobilitat articular, força i resistència muscular, reduir l'estrès i divertir i socialitzar.

RUNNING Mes Info

El Running és una pràctica esportiva que té com a objectiu recórrer certa distància en un temps concret. Per tant, la velocitat i la resistència són importants per a aquests esportistes. L'objectiu de tot runner no és només fer esport i estar en bona forma sinó que, sobretot, es busca assolir marques i aconseguir reptes. Per aquest motiu, els runners formen part de competicions esportives com curses o maratons.

Functional Training Mes Info

El Funcional Training és un programa d'entrenament físic intens que combina activitat aeròbica i treball muscular mitjançant l'aixecament de peses a el ritme de la música. Són sessions dirigides, divertides i motivadores, en què es enforteix el sistema cardiovascular i la gran majoria dels músculs de el cos. La senzillesa dels exercicis, la intensitat elevada i el poc temps de descans que es fa entre els grups musculars faciliten que s'aconsegueixin resultats evidents ràpidament.

Taekwondo Mes Info

El Taekwondo es un arte marcial milenario de origen coreano que con el paso del tiempo se ha convertido en un excelente método de defensa personal y en un popular deporte olímpico.

TAEBOX Mes Info

El Taekwondo es un arte marcial milenario de origen coreano que con el paso del tiempo se ha convertido en un excelente método de defensa personal y en un popular deporte olímpico.

ACTIVIDADES INFANTILES

Taekwondo

El Taekwondo és un art marcial d'origen coreà que ha estat instruït en la civilització asiàtica durant segles. Amb el temps es va anar transformant en un modern esport, en una forma o mètode de bloquejar cops, expulsar i colpejar sense armes. El Taekwondo d'avui s'ha desenvolupat no només com un dels mètodes més efectius en defensa personal sense arma, sinó en un art, un esport emocionant i un excel·lent exercici per mantenir-se en bones condicions físiques.

Gimnasia Rítmica

La Gimnàstica Rítmica és una activitat esportiva que fomenta la coordinació i la força muscular. La gimnàstica rítmica és una modalitat esportiva que combina moviments de ballet, dansa i gimnàstica amb la utilització de diversos elements com maces, pilota, cinta, corda o cèrcol.

Información de contacto
C/Signe Aries n 10b - Sa Caleta - GIMNAS CA NOSTRA
971383061
gimnascanostra@gmail.com
Horario de las Instalaciones
Lunes a Viernes: 6:30 a 14:00 - 15:30 a 22:00
Sabado: 8:00 a 13:30 - 16:30 a 20:00 Domingos 9:00 a 12:30